View unanswered posts | View active topics It is currently Thu Aug 16, 2018 4:32 am



Reply to topic  [ 2 posts ] 
 A few bugs 
Author Message

Joined: Thu Apr 12, 2018 2:41 am
Posts: 2
I have noticed a few minor bugs so far playing for about 15 hours. EJ may already know about them but I am going to throw them out there just in case.

1. Text key mappings do not work. When you try to bind text to a key it does not save the text you typed in and thus will not work. On the same note, "Say again" or "Repeat" does not work either.

2. There is slight delay when hitting enter to type and actually typing the first letter of your sentence. Often times the first letter of my sentence gets left out. This is especially annoying when typing dashes for commands, link chat or world chat.

3. When logging out in a dungeon it ports you back to your home, but you have to click to move in order for the game to display the correct surroundings. What I mean is that when I log in to the game in a "no log out" zone it still shows me inside that zone until I click somewhere and move my character, then it will show me back in town.

4. The "Fierce Warrior" skill causes an additional "night vision" buff to be displayed in the lower left corner.

5. When using "Attack Run" on an enemy it often lands in me "inside" the enemy, overlapping our models.

6. When in gas form over water it "sinks you to the bottom" so to speak. The gas form model is underwater and it looks really awkward in First Person mode.

I didn't see a dedicated post for bugs so if anyone has anything else to add maybe we can use this as the dedicated bug thread.


Thu Apr 12, 2018 3:06 am
Profile

Joined: Sun Jan 08, 2017 2:01 am
Posts: 38
Greetings, Brother!

There are a few posts for bugs but they are on the last few pages of this sub. I have a few things to add as well though.

1. Not sure if it's Windows 10 but 1 out of 5 times I log off in a dungeon, I can't log back in until my character auto logs. I see another character model on my screen that isn't mind and I have to wait 3 minutes.

2. When I do log in I get the level 99 and 9,999,999,999/9,999,999,999 experience bug. Some times it goes away if you open your player screen and sometimes it won't which results in having to log off and then number 1 happens.

3. Odd lag in T1 and certain zones yet not in others. Experienced a lot of rubber banding in T1 last night but went to East and it didn't happen.

4. I have Sath's head and there's no quest return. Not sure if bug or I'm not doing it right.

5. Noticed several quest options and the monster type doesn't exist or the kills won't count towards the quest.

6. T3 Castle item gathering quest.. can't find the items in the castle and not sure if they exist.

Nothing major on the bug front just minor things if you didn't know already.


Thu Apr 12, 2018 1:48 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 2 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Designed by ST Software.